If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, има ли GT със система Q4. Знам, че 156 има а и GT и на сащата платформа. Възможно ли е да се сложи Q4 на GT. За мен Q2 не интересно, а истинското четири по четири.
Нарочно писах за Q2, защото бях сигурен , че ще се намери някой със съвети за това.Клиренса на audi a6 и audi ауроад еднакво ли е????????????? Питам дали може да се сложи ИСТИНСКО 4х4, а ти си карай с q2 Покарай нещо 4х4
Нарочно писах за Q2, защото бях сигурен , че ще се намери някой със съвети за това.Клиренса на audi a6 и audi ауроад еднакво ли е????????????? Питам дали може да се сложи ИСТИНСКО 4х4, а ти си карай с q2 Покарай нещо 4х4
Това ми е идеята, да се вземе Q4 от 156 Crosswagon и дали може да се моннтира на GT. На 156 Crosswagon само на двг 1.9 jtd 150 к.с слагат 4х4, предполагам, че ще пасне на GT 1.9 jtd 150 к.с. Затова питам, дали някой е виждал такова нещо Иначе 159 с Q4 само на 2.4jtd и 3.2jts се слага.
Да, де ма за тия пари дето ще купи GT-то и Кросвагона за донор ще му стигнат за 159 Q4, че и с хубав мотор. На GT-то бая промени ще му трябват. Ауспуха като цяло да се разкара от мястото на кардана, резервоара ще трябва да се търси друг, че стандарнитния ще пречи на дифа и кардана... и куп други проблемчета около моста, скоростите. Все филми дето не си заслужават нервите и парите. За това да се мята на една 159-ка и да си кара хубавата кола, заводски 4x4
Нещо не моа си представя тунела за кардана и място за задния диф на ЖТ...
Ами просто си представи тунела на голото купе и всичко е наред Мястото на задния диф си го представи като сложиш друг резервоар Абе поддържам 4-5 Кросвагона и вервай ми понагледал съм се
Карам Q2 и 4х4, но на джип
Включих се, защото съм убеден, че не си карал Q2, а само предполагаш какво е. И аз бях като теб, докато не монтирах LSD дифа
Колкото до конверсията, колегите са ти дали доста изчерпателни отговори
Ако беше толкова лесно дали щяха да го пропуснат в Милано този момент?
п.с. Като сравняваш АЛДИ, пропуснал си "пустинния" вълк Купето на А6 го има в модификация предно и куатро, докато GT е само предно. Сравнението не е точно.
УСПЕХ! Дано да си първият, който ще направи подобно нещо!
Не ми се обсъжда Q2, това е всичко друго но не и 4х4. Мисля, че не е толкова трудно и скъпо до се намери Q4, само системата и скоростната кутия, ако опира само до това.
Comment