Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео GT четири по четири- Q4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео GT четири по четири- Q4

Здравейте, има ли GT със система Q4. Знам, че 156 има а и GT и на сащата платформа. Възможно ли е да се сложи Q4 на GT. За мен Q2 не интересно, а истинското четири по четири.

ПОЗДРАВИ

Не, колега. Само 156 Crosswagon има Q4. Нормалните 156 нямат, както и GT.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Дали Q4 може да се сложи на GT, до колкото знам са на една платформа със 156 Crosswagon . Някой дали не се е опитвал да направи това.

Comment

Първоначално публикувано от badbili Покажи съобщение
        Дали Q4 може да се сложи на GT, до колкото знам са на една платформа със 156 Crosswagon . Някой дали не се е опитвал да направи това.
        Интересно ще ми бъде да видя GT с клиренса на 156 Crosswagon
        Карал ли си Алфа с и без Q2?
        sigpic

Comment

Пич, като искаш Q4 дай още малко пари отгоре и си вземи 159. По-голяма, четириврата, перфектна Че и по красива.

Comment

Нарочно писах за Q2, защото бях сигурен , че ще се намери някой със съвети за това.Клиренса на audi a6 и audi ауроад еднакво ли е????????????? Питам дали може да се сложи ИСТИНСКО 4х4, а ти си карай с q2 Покарай нещо 4х4

Comment

Нарочно писах за Q2, защото бях сигурен , че ще се намери някой със съвети за това.Клиренса на audi a6 и audi ауроад еднакво ли е????????????? Питам дали може да се сложи ИСТИНСКО 4х4, а ти си карай с q2 Покарай нещо 4х4
              При подходящ донор няма проблем да се направи
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

А дали 156 и 156 кроссвагон са на една платформа?

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                  А дали 156 и 156 кроссвагон са на една платформа?
                  Платформата е една разлики има но в случея не ни бъркат
                  sigpic
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Това ми е идеята, да се вземе Q4 от 156 Crosswagon и дали може да се моннтира на GT. На 156 Crosswagon само на двг 1.9 jtd 150 к.с слагат 4х4, предполагам, че ще пасне на GT 1.9 jtd 150 к.с. Затова питам, дали някой е виждал такова нещо Иначе 159 с Q4 само на 2.4jtd и 3.2jts се слага.

Comment

Да, де ма за тия пари дето ще купи GT-то и Кросвагона за донор ще му стигнат за 159 Q4, че и с хубав мотор. На GT-то бая промени ще му трябват. Ауспуха като цяло да се разкара от мястото на кардана, резервоара ще трябва да се търси друг, че стандарнитния ще пречи на дифа и кардана... и куп други проблемчета около моста, скоростите. Все филми дето не си заслужават нервите и парите. За това да се мята на една 159-ка и да си кара хубавата кола, заводски 4x4

... и 3.2jts се слага.
                      Да, де

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                        Платформата е една разлики има но в случея не ни бъркат
                        Нещо не моа си представя тунела за кардана и място за задния диф на ЖТ...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                          Нещо не моа си представя тунела за кардана и място за задния диф на ЖТ...
                          Ами просто си представи тунела на голото купе и всичко е наред Мястото на задния диф си го представи като сложиш друг резервоар Абе поддържам 4-5 Кросвагона и вервай ми понагледал съм се
                          sigpic

Comment

Карам Q2 и 4х4, но на джип
                            Включих се, защото съм убеден, че не си карал Q2, а само предполагаш какво е. И аз бях като теб, докато не монтирах LSD дифа
                            Колкото до конверсията, колегите са ти дали доста изчерпателни отговори
                            Ако беше толкова лесно дали щяха да го пропуснат в Милано този момент?

п.с. Като сравняваш АЛДИ, пропуснал си "пустинния" вълк Купето на А6 го има в модификация предно и куатро, докато GT е само предно. Сравнението не е точно.

УСПЕХ! Дано да си първият, който ще направи подобно нещо!
                            sigpic

Comment

Не ми се обсъжда Q2, това е всичко друго но не и 4х4. Мисля, че не е толкова трудно и скъпо до се намери Q4, само системата и скоростната кутия, ако опира само до това.

Comment

Working...
                              X